Colofon

Website

Storyline en ontwerp: The World as Flatland.
Development: De Vlam Interactie.

Disclaimer

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, grafieken, audio, video en andere materialen (hierna ‘Inhoud’) is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Tenzij anders vermeld, behoren de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website toe aan Natascha Hagenbeek.

Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, plaatsen, verzenden, distribueren, weergeven, wijzigen, afgeleide werken te maken, verkopen of exploiteren op welke wijze dan ook, geheel of gedeeltelijk, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Als u een vermoeden heeft van inbreuk op ons auteursrecht, neem dan alstublieft contact met ons op via unyyb##nccraqntr##angnfpun##crevbqntr##arg met de details van de inbreuk.

Wij spannen ons in om geen inhoud zonder toestemming van de rechthebbende op onze website te plaatsen, en binnen de grenzen van fair-use te blijven. Als u van mening bent dat uw auteursrecht is geschonden door Natascha Hagenbeek of deze website, neem dan contact met ons op via unyyb##nccraqntr##angnfpun##crevbqntr##arg. Vermeld in uw bericht de details van de inbreuk en de locatie van het betwiste materiaal op de website. Wij zullen uw bericht onderzoeken en, indien van toepassing, het materiaal zo snel mogelijk van de website verwijderen.